Baltazar Premium

Vol trots presenteren we onze nieuwe premium wijnbox! Verwacht een wijnbox met twee van de meest verrukkelijke wijnen, in een mooi nieuw Baltazar jasje. Onze inmiddels jarenlange zoektocht naar unieke wijnen brengt ons soms op het spoor van wel heel bijzondere wijnen. Wijnen die je altijd bij blijven, waar je niet vanaf kunt blijven. Wijnen waarbij je de wijnboer zelf ziet glunderen als hij of zij er over vertelt.

Bestel de premium box

Een premium wijnbox voor elk seizoen

De premium wijnbox is een wijnbox met twee heerlijke wijnen die we speciaal voor het seizoen hebben geselecteerd. De premium wijnbox verschijnt daarom voortaan vier keer per jaar, voor elk seizoen is er een nieuwe wijnbox beschikbaar. De wijnbox is zowel als losse wijnbox en cadeau te bestellen, of als wijnabonnement.

bestel de premium wijnbox

Premium wijnabonnement

In maart starten we met het allereerste premium wijnabonnement van Nederland. Als je je inschrijft ontvang je 25% korting op de eerste wijnbox met gebruik van de kortingscode BALTAZARPREMIUM. De premium wijnbox verschijnt vier keer per jaar, voor elk seizoen zal er een nieuwe premium wijnbox bij jou thuis worden bezorgd. 

WORD PREMIUM LID

Wij koesteren de kleinschaligheid van de wijnproducent. 

onze favorieten