wijncursus

Wijn proeven kun je leren! Op de wijncursus delen we onze geheimen en lekkerste wijnen met een select gezelschap. In kleine groepjes leren we je in één avond hoe wijn wordt gemaakt, hoe je de verschillende aroma’s in je glas onderscheidt en hoe je die skills kunt gebruiken om de perfecte wijn bij ieder gerecht te kiezen. Je hoeft niets meet te nemen naar de cursus en je krijgt van alles mee naar huis.

Onze cursussen vinden plaats op wisselende locaties in verschillende steden. Wil je dat onze cursus naar jouw stad of dorp komt? Stuur ons dan een bericht.

De cursisten die je voorgingen, gaven de cursus gemiddeld een 8,9!

WIJNPROEVERIJEN

Wij organiseren regelmatig wijnproeverijen op de leukste hotspots in de stad. Je krijgt van ons heerlijke wijnen en wij vertellen je met veel enthousiasme wat ze zo bijzonder maakt. En wij kunnen het weten, want we halen ze zelf direct bij de jonge en vernieuwende wijnboeren waarmee wij samenwerken. Daarnaast zijn er bij elke wijn heerlijke, begeleidende hapjes.

Dit is het perfecte avondje uit voor als je gek bent op wijn. Kom zelf met je vrienden, vriendinnen, ouders of Tinderdate, of geef het cadeau.

Wil je graag een proeverij op een bijzondere locatie of alleen voor jou en je vrienden? Laat het ons weten via hello@baltazar.nl.

Je vindt ons ook in dit Uitjesoverzicht

DECEMBER

NOVEMBER

SEPTEMBER